Doktorova žena - Hurst, Daniel (Euromedia Group, 2024)
Dva manželské páry, nevěra, stalking, odlehlý dům na útesu a divoká skotská příroda. Napínavý psychothriller s překvapivým závěrem.Manželé Drew a Fern Devlinovi se z Manchestru přestěhují na skotský venkov, aby začali nový život. Avšak pohnutky obou manželů změnit jejich vztah jsou odlišné. Drew chce být nablízku ženě, se kterou ho ve městě pojil vášnivý milostný poměr a netuší, že Fern o jeho milostném dobrodružství ví. Zatímco Drew si ve městečku buduje pověst pečlivého a oblíbeného lékaře, Fern má ve velkém odlehlém domě, který stojí na kraji útesu čas na přemýšlení, jak se svému manželu pomstít.