Krvavá spása - Regan, Lisa (Grada Publishing, 2024)
Pátrání ve vzpomínkách na vlastní minulost s Rayem je jedinou výhodou, kterou má Josie nad zvráceným vrahem, který chce dál skrývat své tajemství. I za cenu dalších životů...Na Denton se snáší prudký déšť, který vyplaví tělo mladé dívky. Detektiv Josie Quinnová a její tým nemají žádné místo činu, kde by mohli své pátrání začít. Tělo oběti je ale naštěstí dobře zachovalé včetně baseballové nášivky na bundě, kterou má oběť na sobě. Josie nedokáže skrýt šok - její mrtvý bývalý manžel Ray vlastnil přesně takovou bundu. Když se Josie vydá po stopách zpět do doby, kdy sama chodila na střední školu, identifikuje dívku jako Beverly Urbanovou, problémovou studentku, o které se říkalo, že má s Rayem aférku. Ovšem jeden rok během prázdnin se ona i její matka odstěhovaly. Nebo si to alespoň všichni v Dentonu mysleli...