Tajemná dívka - Riley, Lucinda (Víkend, 2024)
Lea Thompsonová, která se narodila a vyrostla v malé vesnici na vřesovištích Yorkshiru, je každým dnem krásnější. Když upoutá pozornost vlivné rodiny Delancey, ví, že její život už nikdy nebude jako dřív. O několik let později vezme svět modelingu útokem, cestuje z Milána do Londýna a New Yorku a žije život v klíně luxusu. Její minulost ji však sleduje jako temný stín, tajemně propletený s tragickým příběhem dvou mladých sourozenců v Polsku za druhé světové války. Zatímco tajemství dvou generací hrozí, že vyplave na povrch, Leu pronásleduje osudové, zapomenuté proroctví z její minulosti a musí bojovat, aby zpochybnila osud, který pro ni byl zapsán ve hvězdách.