V utajení - Zanetti, Rebecca (Dobrovský s. r. o., 2024)
Detektivní thriller, jehož protagonisté žijí v hlubokém utajení. Dívka Pippa, která se roky skrývá před ohrožením, a detektiv Malcolm, který dlouho pracoval v utajení, se nyní ne náhodou sblíží.Pippa se celá léta skrývá před hrůzou, která ji pronásleduje. Dnes bydlí v bezpečném domě na venkově, kromě práce se věnuje pečení sušenek a za oknem sleduje spoustu zajímavých věcí. Jako třeba nového souseda s nádhernýma zelenýma očima, vražedným úsměvem a sexy tetováním. Malcolm je detektiv, který strávil léta prací v utajení, což si na něm vybralo svou daň, a to tělesně i duševně. Domek kdesi v lesích vypadá jako dokonalé místo, kde by mohl začít znovu. Dokud nezjistí, že to byla past, když mu na dveře zaklepe zvláštní agent Angus Force, který dává dohromady tým pro zvláštní operace v hlubokém utajení. A Force si taky dal spoustu práce, aby Mala a Pippu svedl dohromady. Teď v sobě musí Malcolm najít zabijáka, na něhož se zoufale snaží zapomenout, jinak by se mohly děsivé obavy, které Pippu zahnaly do ústraní, naplnit rychleji, než by kdo čekal...