Eliška - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s. r. o., 2024)
I přes těžké životní zkoušky a bolesti si Eliška zachovala dobrotu a upřímnost srdce. Je inspirací pro nás všechny, abychom se nebáli jít za svými sny a s láskou přistupovali k bližním. Příběh Elišky oslavuje sílu lidského ducha a ukazuje, že i z nejtemnějších chvil se dá vykoupit krása. Je to příběh o tom, že i když bolest nikdy úplně nezmizí, můžeme se z ní poučit a růst. Pro milovníky příběhů o silných ženách, rodinných pout a překonávání překážek.