S láskou z parku - Wake, Jules (Motto, 2024)
Claire se naplno věnuje práci a její soukromý život jde stranou. Podobně je na tom i Ashwin, který se s ní doslova srazí, čímž se jejich cesty protnou. To, co vypadá nadějně, ale nemá dlouhé trvání. Claire má syndrom vyhoření, musí se postarat o své dvě neteře a do toho ji Ash začne bez vysvětlení ignorovat. Útěchu najde až v parku, kde pozná všetečnou seniorku Hildu. Ta ji přivede k běhání a oklikou i zpátky k Ashwinovi. Ale společný cíl je ještě daleko. V tomto závodě není důležité doběhnout jako první, ale vzájemně si fandit. Každý krok správným směrem může vést k vítězství.