Nocturno pro Erika - Pospíšilová, Eva (Host, 2024)
Romantický příběh o dvou nevlastních bratrech z prostředí zasněžených hor, které jeden z nich miluje a ten druhý si bude muset zvyknout. Dva kluci ve velkém domě uprostřed ničeho. Dva rozdílné světy. Co když jeden ve druhém najdou mnohem víc, než by čekali...?