Pozor p(l)es - Krolupperová, Daniela (Mladá fronta, 2024)
Dafi už není malinké roztomilé štěňátko, vyrostla v neohroženou psí slečnu, která se svou milovanou smečkou podniká nejrůznější psí kusy. Své paničky miluje nadevše a nebojí se postavit ani zloději, který má políčeno právě na jejich dům. Stačí jenom náznak ohrožení a přátelská Dafi se mění v nelítostnou šelmu bránící svou smečku