Vánoce v Bradavicích : z knihy Harry Potter a kámen mudrců od J.K. Rowlingové - Rowling, J. K.,, 1965-, (Albatros, 2024)
Vánoční příběh s celostránkovými ilustracemi pro malé i velké fanoušky Harryho Pottera. "Vánoce se kvapem blížily. V polovině prosince se jednoho rána v Bradavicích probudili a zjistili, že venku leží několik stop sněhu." Tak začíná dvanáctá kapitola série o Harrym Potterovi. Prožijte s mladým kouzelníkem jeho první Vánoce v Bradavicích. Nakladatelská anotace. Kráceno