Vánoční králíček - Knauerová, Marta, 1963- (CPress, 2024)
Vánoční příběh desetileté holčičky potěší všechny milovníky zvířátek. Tonička má jediné vánoční přání. Najít pod stromečkem malého bílého králíčka. Ale všechno je jinak! Namísto něj Toničce do života nečekaně vpadne velký černý a pěkně divoký králík Rabík. Ať Tonička chce nebo nechce, provází ji na každém kroku. Vyvádí hlouposti, poučuje, rozesmává a obrací jí život vzhůru nohama. A co ji nakonec čeká pod stromečkem? Nakladatelská anotace. Kráceno