Luca - Thilliez, Franck, 1973- (XYZ, 2024)
Další případ z krimisérie francouzského autora. Franck Sharko a Lucie Hennebellová se tentokrát potýkají s několika zlověstnými událostmi, které nějak souvisí s moderními technologiemi. Moderní technologie jsou všude... a děs jim jde v patách jako stín. Sharkův tým se potýká se zlověstnými událostmi. Těhotná mladá žena, která za vysokou cenu pronajala svou dělohu bezdětnému páru, hned po svém příjezdu do hotelu zmizí z pokoje. Na dně jámy vykopané v lese je nalezeno zohavené tělo. Policii uniká muž, který zná den i hodinu své smrti. A nakonec přijde dopis, zlověstný manifest zkázy. Franck Sharko a Lucie Hennebellová se pouštějí do temného závodu. Hodiny tikají, peklo právě přichází. Nakladatelská anotace