Ztracení andělé - Green, Stacy (Mystery Press, 2024)
Temné hlubiny vydají mrazivé tajemství a Nikki Huntová se pouští po stopě vraha žen. Ten se ale možná skrývá blíž, než by čekala. Když je zvláštní agentka FBI Nikki Huntová přivolána do přírodní rezervace Boundary Waters, není to jen chlad, co ji rozechvěje. U odlehlého jezera bylo objeveno zmrzlé tělo ženy, v níž pozná svou kamarádku z dětství, Annmarii Masonovou. Sametová stužka v jejích vlasech navíc představuje jasný podpis zvráceného sériového vraha Mráze, jehož stopu Nikky už roky sleduje. U Annmarie doma vyšetřovatelé objeví mapu s vyznačenými místy, kde byly nalezeny předchozí Mrázovy oběti. Pátrala po něm na vlastní pěst? Tušila, že je další na řadě? A co dělá v její ložnici fotografie Nikkiny matky? Je s ní snad vrah nějakým způsobem spřízněný? Nikky po ničem netouží víc než ho konečně dopadnout. Dokáže však hledat klíč k jeho totožnosti mezi členy vlastní rodiny a riskovat všechno, na čem jí záleží - včetně bezpečí své dcery? Nakladatelská anotace