Zásah odnikud - Brown, Sandra, 1948- (Euromedia Group, 2024)
Román zkušené americké autorky mísí krimithriller s romantickou zápletkou. Ve dvou obětech teroristického útoku zahoří i něco jiného než touha po pomstě. Na texaském výročním trhu, uprostřed kolotočů a rušného davu, si autorka dětských knih Elle Portmanová užívá výjimečný večer se svým nejoblíbenějším kovbojem: dvouletým synem Charliem. Když se však zrovna chystají domů, zničehonic se ozvou výstřely. Nastane všeobecná panika. V ohlušující vřavě se ocitl také Calder Hudson, arogantní a sebestředný firemní konzultant. Když se Calder probudí v nemocnici se zjištěním, že utržil střelnou ránu do ruky, je rozhodnutý učinit spravedlnosti za dost. Náhodou se na policejní stanici potkává právě s Elle, která má v plánu totéž. Jejich vzájemná přitažlivost je oba vyvádí z míry, ale střelec je stále na svobodě. Podaří se jim nebezpečného zločince vypátrat? Nakladatelská anotace