Sejdeme se u jezera - Fortune, Carley (Red, 2024)
Romantický příběh z pera kanadské autorky vypráví příběh setkání po letech. Fern deset let vzpomíná na jeden den strávený s mužem, o němž věří, že je její spřízněnou duší. Nyní se opět objeví v jejím životě a ona má pocit, že se změnilo příliš mnoho. Značnou část svého dospělého života věnovala Fern Brookbanksová vzpomínkám na Willa Baxtera, s nímž kdysi strávila jeden jediný den. Za pouhých čtyřiadvacet hodin, které spolu prožili, se mezi nimi vytvořilo nevídaně silné pouto. Následujícího dne se však každý z nich měl vydat jiným směrem, proto spolu uzavřeli dohodu, že se o rok později ve stejný den znovu sejdou. Jenže Will nepřišel. Nakladatelská anotace. Kráceno