5minutové pohádky - Steinerová, Irena, 1966- (Alicanto, 2024)
Filmové příběhy Mimoňů v obrázkové knížce. Parta Mimoňů už zase kuje pikle! Přečtěte si o tom, jak Mimoni přichystali Drákulovi vypečenou oslavu narozenin, co zažili, když vyrazili na prázdniny k moři, nebo jak se zabydleli u superpadoucha Grua a pomohli mu ukrást Měsíc. Nakladatelská anotace. Kráceno