Kutálí se ze dvora... : říkejte si a cvičte - Krygiel, Darina, 1965- (Albatros, 2024)
Jednoduchá lidová říkadla spojená se cvičením rozvíjející pohybové i duševní schopnosti dítěte v knížce s kartonovými listy