5minutové huňaté pohádky. z originálu ... přeložila Adéla Michalíková - Michalíková, Adéla, 1990- (Disney, 2024)
Zahrajte si se štěňaty ze 101 dalmatinů na hasiče, užijte si schovku na půdě s Nany a dětmi Darlingovými z Petra Pana, s Medvídkem Pú a ostatními zvířátky ze Stokorcového lesa připravte zeleninovou polévku pro nemocného Klokánka a se Stitchem a Lilo se vydejte do školy! Tyto příběhy a mnoho dalšího na vás čekají ve zbrusu nové sbírce s oblíbenými huňatými a chlupatými kamarády od Disneyho a Pixaru. Každá pohádka je dlouhá přesně tak, aby se dala přečíst během pěti minut - ideální na předčítání před spaním, pro chvilky odpoledního odpočinku nebo kdykoliv jindy!