Ali a dívka ze studny - Krejza, Bohumil, 1973- (Bambook, 2024)
Duchařsko-fantasijní příběh o dívce, která slyší hlasy, respektive jeden: hlas podobné dívky, která se před léty ztratila. Ali si připadá jako ta největší smolařka. Skončily prázdniny a hned první školní den si z ní její vysněný kluk ztropí žerty a na paty se jí přilepí otravný Mareček z prvního stupně. Aby toho nebylo málo, slyší cizí dívku volat o pomoc a černého kocoura mluvit. V té chvíli ještě netuší, jaké neuvěřitelné dobrodružství ji čeká. Nakladatelská anotace. Kráceno