Za hranicí fantazie - Mitroci, Michaela, 1994- (Ikar, 2019)
Už jste někdy byla zamilovaná, Sáro? J-já nevím, koktám. Možná... Pokud to nevíte, tak jste zamilovaná nebyla. Největším Sářiným snem je být spisovatelkou, jejím knihám ale stále něco chybí a ona netuší co. Poznání s sebou přináší příliš smělý Richard, který ji při každém setkání uvádí do rozpaků, ale zároveň v ní probouzí něco, co nikdy předtím nepoznala - touhu, která ničí veškeré hranice její fantazie a vyplňuje prázdné stránky nedopsaných knih. Kromě štěstí však Sáru zaplavuje i další nepoznaný pocit obavy, že by o všechno mohla přijít