Vánoce ve skotské vesničce - Ashcroftová, Donna (Grada Publishing, 2024)
Romantický příběh odehrávající se během vánočních svátků ve Skotsku. Když se majitel stařičkého hotelu rozhodne, že jej prodá, všichni místní se nejprve zděsí. Posléze však pochopí, že jejich úkolem je nadchnout nového majitele pro společnou věc