Volání srdce - Haran, Elizabeth (Klokan, 2024)
Anglie, 1937. Mladá zdravotní sestra Ashleigh se v nemocnici seznámí s lordem Hamiltonem, o něhož pečuje. Ashleigh jej přesvědčí, aby navštívil město v Austrálii, které kdysi koupil, a vydává se spolu s ním na daleký kontinent. Netuší, že ji na něm čeká nejen nové poslání, ale také řada osudových setkání, jež obrátí její život naruby