Pěšky kolem Česka - Nazarov, Petr (Kniha Zlin, 2024)
40 dní, 1036 kilometrů. Pohodové vyprávění o putování českou krajinou a cestě do vlastní duše. Autor se vydává z nejvýchodnějšího bodu naší vlasti u Mostů u Jablunkova do bodu nejzápadnějšího u Aše