Beze strachu - Craven, M. W. (Dobrovský, 2024)
Ben Koenig kdysi velel jednotce speciálních operací federální USMS a pátral po těch nejnebezpečnějších zločincích. A pak jednoho dne nečekaně zmizel. Na šest let se po něm slehla zem, ale teď se najednou na televizních obrazovkách po celé Americe objevuje jeho tvář. Všichni ho hledají. Ztratila se mladá žena a její otec udělá cokoli, aby ji dostal zpátky. A k tomu potřebuje Koeniga. Stopy Bena zavedou do malého města v rozpálené Čivavské poušti, kde se skrývá nebezpečné tajemství. Pro jeho uchování jsou někteří lidé schopni udělat cokoli. Jenomže i Ben má své tajemství: ztratil schopnost cítit strach