Povodeň, plecháči a pan Q - Závadová, Kateřina (Albatros, 2014)
Pět štětin mu trčí na šešulce a stejné strniště má na bradě. Poznali jste pana Antonína? Od té doby, co ho písmenka vzala mezi sebe a A ho pozvalo k sobě domů, se mu svět zdá mnohem veselejší. Ale jednoho dne do jejich domečku vtrhne velká voda – přímo povodeň! A navíc si pan Q pořád stěžuje, že se písmenkům nehodí do žádného slova. To je nadělení, jak jen tohle všechno dopadne? Volné pokračování knížek Pohádky o písmenkách a Písmenka a pan Antonín