Čarodějka Winnie a kocour Wilbur - Owenová, Laura (Mladá fronta, 2020)
Nerozluční kamarádi Winnie a Wilbur spolu prožívají spoustu neobyčejných příhod. Winnie je totiž čarodějka (a ke všemu pořádně popletená!) a Wilbur je její věrný kočičí společník. V této nezaměnitelně ilustrované knize čekají na malé čtenáře hned čtyři příběhy plné kouzel a bláznivých dobrodružství. Jak se Winnie vypořádá s rozkazovačnou tetičkou? Proč se rozhodne vrhnout na úklid místní školy? Jak se kupuje strašidlo přes internet? A co si taková čarodějnice počne, když čeká návštěvu a nemá vůbec nic na sebe?