Zvířecí dvojníci - Hanáčková, Pavla (Albatros, 2020)
Prozkoumej jednotlivé dvojice a nauč se rozpoznat zvířata, která jako by si z oka vypadla! Je ten obrněný lovec aligátor, nebo krokodýl? Papuchalci i tučňáci oblékají černobílé fráčky, který je však který? I když se v některých případech jedná o vzdálené příbuzné, u jiných je podobnost čistě náhodná. Jak je tedy od sebe spolehlivě odlišit?