Chlapec a vánoční šiška - Buffová, Katarína (Fortuna Libri Publishing, 2022)
Malý chlapec při své procházce zasněženou krajinou najde šišku, která ho okouzlí svou krásou. Rozhodne se o ni podělit s ostatními