Zločin přijde po půlnoci - Beran, Ladislav (Původní česká detektivka, 2023)
Parta kriminalistů, kterým šéfuje zkušený kapitán Karas, si umí s píseckou galerkou, ale i s ostatními vždycky poradit. Už názvy povídek Dobře zaplacená pomsta, Zloděj, který se rád vracel či Překupník zločinu a další slibují to, co mají čtenáři krimi povídek u autora několika desítek knih, převážně s kriminální tematikou, rádi