Oběšencův vrch - Černucká, Veronika (Původní čeká detektivka, 2023)
Soukromá vyšetřovatelka Tara přijíždí do Polné, aby pátrala po vrahovi, který si vybírá nevěrné muže a ženy. Někdo tu vraždí velmi brutálně a jako vzkaz zanechává u těl mrtvé vrány. Místní stále věří pověrám, novodobé čarodějnice pořádají na Oběšencově vrchu sabaty a zlo je nebezpečně blízko. Jak s vraždami souvisí starý příběh, v němž synek bohatého sedláka zradil krásnou čarodějku a ona ho donutila spáchat sebevraždu