Malá baletka: Ela a kouzelné baletní střevíčky - Bussellová, Darcey (Mladá fronta, 2012)
Ela chodí do baletní školy! Od své učitelky dostane baletní špičky, díky kterým vtančí do kouzelného světa, kde ji čeká samé překvapení.