Malá baletka: Ela a narozeninové představení - Bussellová, Darcey (Mladá fronta, 2014)
Elu začínají tlačit její kouzelné baletní střevíčky. Než si s tím stihne dělat starosti, odnesou ji do Země kouzel. Princezna Aurelie opět potřebuje její pomoc! Zlý Myší král totiž očaroval jejího prince Florimunda kouzelnou květinou tak, že se po probuzení zamiloval do Švestkové víly a chce zrušit svatbu s princeznou.