Rozcouraná duše - Mlynářová, Marcela, 1948- (Euromedia Group, 2024)
Humorné cestovatelské zážitky aktivní dámy "vyššího středního věku". Energická hrdinka, odmítající nálepku starší důchodkyně, úsměvně a sebeironicky popisuje svá putování po zahraničí i tuzemsku. Autorka znovu neúnavně radí, jak s nadhledem a elegancí vyzrát na přibývající léta. Stačí život "neodžívat, ale prožívat"