Kouzelná domovní znamení: Vánoční příběh - Krolupperová, Daniela (Mladá fronta, 2024)
Hustá sněhová pokrývka, usmívající se lidé a vůně pečených kaštanů... malý Olda miluje vánoční trhy, po kterých už brzy přijde Ježíšek. Letošní advent mu ale přichystá jedno velké překvapení. Když se chlapec s maminkou vydá na procházku po Královnině ostrově, objeví mezi dlažebními kostkami zlatou náušnici s velkým červeným drahokamem. Olda se ji rozhodne vrátit, jenže jak její majitelku v rušných uličkách najít? Stačí špetka vánočního kouzla a samotné město ožije, aby mu pomohlo