Lucemburská epopej III.: Slavná léta - Vondruška, Vlastimil (Moravská Bastei Moba, 2024)
Třetí díl Lucemburské epopeje zachycuje Karlův boj o korunu římského krále po Ludvíku Bavorovi, ale také hledání nové nevěsty po smrti milované ženy Blanky