Krámek na vsi - Jacobs, Anne (Euromedia group, 2024)
Úvodní díl rodinné ságy předkládá pestrý a rozmanitý obraz společnosti 20. let 20. století století v německém Dingelbachu. Centrum celé obce tvoří malý vesnický krámek, který vede Marta se svými třemi dcerami a každá prožívá svůj životní příběh