Krtek a barvy - Žáček, Jiří (Euromedia Group, 2012)
Čtvrtý svazek poznávací řady leporel zavede nejmenší čtenáře do světa barev. S hravými obrázky Zdeňka Milera a jednoduchými vtipnými verši Jiřího Žáčka se děti naučí rozlišovat jednotlivé barvy, které nás obklopují. Učitelem v této "škole" pro nejmenší je oblíbený Krteček, který si připravil - společně s pejskem, žabkou, mravenečkem, zajícem, medvědem a dalšími kamarády - pro své malé žáčky zvídavé otázky