Kouzelné čtení: O perníkové chaloupce - Schenková, Bela (ALBI Česká republika, 2014)
Klasická pohádka O perníkové chaloupce s krásnými ilustracemi od dětské ilustrátorky Ladislavy Pechové by neměla chybět v žádné dětské knihovně. Pohádka je namluvena známými českými herci Josefem Somrem a Zorou Jandovou. Kniha je doplněna různými zábavnými úkoly, obsahuje přes 250 zvuků a textů