Kouzelné čtení: Dinosauři - Rak, Štěpán (ALBI Česká republika, 2017)
Interaktivní obrázková kniha s elektronickou Albi tužkou provede čtenáře od zrodu prvních dinosaurů přes druhohory, kdy dinosauři ovládli svět a dosáhli gigantických rozměrů, až k jejich zániku způsobeného dopadem obrovského meteoritu. Ukáže jak dinosauři vypadali podle nejaktuálnějších vědeckých poznatků včetně zvuků, které mohli vydávat. Kniha osloví jak nejmenší děti od 6 let, tak i starší děti, které se již aktivně o prehistorický svět zajímají