Pozorovatel smrti - Carter, Chris (BB/art, 2024)
Při rutinní pitvě oběti zdánlivě běžné autonehody objeví doktorka Carolyn Hoveová, vrchní soudní patoložka města Los Angeles, několik matoucích nesrovnalostí, a tak povolá detektiva Roberta Huntera z Útvaru ultranásilných trestných činů Losangeleského policejního sboru. Doktorka Hoveová nejenže zjistila, že smrt nebyla způsobena nárazem auta, ale nalezla také známky toho, že oběť byla před smrtí surově mučena. Nikdo však v dané chvíli netuší, že doktorka narazila na pouhou špičku ledovce, která zavede Huntera a jeho parťáka Carlose Garciu na stopu zvráceného a mazaného vraha, jenž se skrývá všem na očích - sériového vraha, o jehož existenci dosud nikdo nevěděl.