Kouzelné čtení: Policista - Pichrtová, Šárka (ALBI Česká republika, 2019)
V této knize se děti hravou formou seznámí s povoláním policisty. Hlavní hrdinou knížky je policejní nováček Kája, který řeší svůj první případ: krádež vzácného obrazu. Podaří se mu dopadnout zloděje? Na každé stránce lze odhalit plno zajímavých zvuků a dialogů. Pomocí jednoduchého kvízu si pak čtenáři mohou procvičit své znalosti