Víš, co má v plínce myš? - Van Genechten, Guido (Barrister & Principal, 2009)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a naučí vaše dítě chodit na nočníček.