Bagr jede na stavbu - Krause, Joachim (Vašut, 2016)
Na stavbě se děje spousta zajímavých věcí! Vydej se s námi do ulic města, na koleje, vylez na lešení a pojeď na venkov. Uvidíš, jak pracuje zedník, s čím pomáhá bagr, nákladní auto, jeřáb i buldozer. Roztáhni stránky této knížky a zjistíš, že i na stavbě se mohou stát mnohá překvapení!