Ema a její kouzelná zoo: Popletený tučňák - Cobb, Amelia (Fragment, 2022)
Další díl série o holčičce Emě, která s maminkou bydlí v ZOO a rozumí řeči zvířat. Emin strýček Horác cestuje po celém světě a zachraňuje zvířátka. Tentokrát přiveze malého tučňáka. Je moc roztomilý, ale vypadá to, že je trochu zmatený. Jako kdyby nevěděl, že je tučňák