Šest rakví - Marsons, Angela (Kalibr, 2024)
Detektiv Kim Stoneová spěchá ke shořelému domu, uvnitř něhož byla nalezena těla dvou dospívajících dětí a jejich rodičů. O život je však nepřipravil požár, ale kulka. A vražednou zbraň drží v ruce matka Helen Daynesová. Případ vyvolá v Kim bolestné vzpomínky na dětství, o to víc chce odhalit pravdu. Poté v Helenině ložnici objeví drobnou, zásadní stopu, která naznačuje, že celou rodinu mohl zabít někdo jiný.