Tajemství hradu Klamorná - Novotná, Martina (Klokan, 2023)
Vojslav z Újezdu požádá ujkovického pána Vícka o pomoc v případě vraždy svého bratra, ale netuší, jak těžké bude dobrat se pravdy. Vyšetřováním je pověřen Martin, jenž má na starosti bezpečnost, a jeho panoš Bohdan. Hlavními podezřelými jsou sice místní lapkové, ale stopy záhy vedou na daleké panství plné podivných tajemství, která případ velice zkomplikují