Fantastický pan Lišák - Dahl, Roald (Euromedia Group, 2024)
Kdykoli pan Lišák ukradne další baculatou slepičku, farmáři Soudek, Suk a Stýblo můžou vzteky vyletět z kůže! Jsou to ti nejprotivnější protivové v celém údolí a zrovna vymysleli podlý plán, jak pana Lišáka dostat jednou provždy z jeho nory i s celou rodinou. Netuší však, že pan Lišák je mnohem, mnohem rafinovanější než oni a že už má připravený fantastický plán!