Kouzelné čtení: Lesní zvířátka - Krystlíková, Lucie (ALBI Česká republika, 2024)
Poznejte spolu s dětmi lesní zvířátka jako je medvěd, liška, jezevec a další s interaktivní mluvící knihou Lesní zvířátka z edice Kouzelné čtení. Les je plný zvířátek, která tu mají domov ale také spoustu kamarádů. Nudit se určitě nebudete. Pojďte zjistit, kdo právě slaví narozeniny, kdo vzbudil sovu nebo komu se narodilo mláďátko. S knížkou poznáte tato zvířátka: veverku, medvěda, sovu, vlka, divočáka, sojku, zajíce, lišku, jelena, ježka, kunu a jezevce