Kouzelné čtení: Pohádkové učení - Pospíšilová, Zuzana (ALBI Česká republika, 2022)
Interaktivní mluvící kniha Pohádkové učení z edice Kouzelné čtení seznámí děti předškolního věku s barvami, tvary, části těla, čísly nebo třeba protiklady. Celou knihou je doprovodí skřítek Zvídálek. Veselého skřítka zajímá úplně všechno a nebojí se zapojit ani do práce na zahrádce. Zavede děti i do divadla nebo na nákup, navštíví s nimi pana doktora i mateřskou školku.Na každé stránce na děti čekají zábavné hry a nechybí ani pohádky a písničky.Kniha Pohádkové učení obsahuje přes 1400 zvuků a textů