Dvakrát za uherský rok - Laurenová, Christina (Jota, 2022)
Milostná romance o lásce a zradě. Tate na vrcholu své kariéry potká muže, kterého kdysi milovala a který zklamal její důvěru. Sam Brandis byl Tateina první láska. Seznámili se během jejího pobytu v Londýně, kam vyrazila s babičkou na oslavu ukončení střední školy, a takřka okamžitě se do sebe zamilovali. Společně se dělí o své naděje a sny a také nejintimnější tajemství. Tate se Samovi - jako vůbec prvnímu a jedinému člověku na světě - svěří, že je pečlivě utajovanou dcerou jednoho z neslavnějších herců, a když ji její láska zradí, má pocit, jako by se jí jednou provždy zhroutil svět. O čtrnáct let později je z ní ale úspěšná herečka, pro kterou je zklamání z prvního vztahu jen vzdálenou, byť stále bolestnou vzpomínkou. Připravuje se na hlavní roli ve filmu a ani ve snu netuší, koho při natáčení potká. Samozřejmě Sama, z kterého je scenárista připravovaného filmu a především nesmírně atraktivní sebevědomý muž