Polibek v měsíčním svitu - Maxwell, Cathy, 1953- (Orchidej, 2024)
Romantický příběh tří sester vnášejících smyslný rozruch na anglický sňatkový trh v období regentství. Když bývalý irský námořní kapitán, z něhož se stal nenapravitelný gambler, zmizel a byl považován za mrtvého, zanechal tři zchudlé dcery bez prostředků s jejich tetou a bezohledným bratrancem. Dara, prostřední ze sester, zosnuje odvážný plán: v hráčském doupěti vsadí to málo, co vlastní, aby uhradily cestu do Londýna a zúčastnily se tam společenské sezony. Dara je odhodlaná s využitím jejich půvabného vzhledu a důvtipu najít pro každou sestru manžela - vévodu! Zdá se, že zpočátku se její bláznivá intrika ujme, dokonce se o nich prohlašuje, že "nemají konkurenci", a nápadníci z řad vévodů a lordů se střídají u jejich dveří. Jenže odvážné ženy jdou vždycky ruku v ruce se skandály. Nakladatelská anotace. Kráceno